BEKIJK ONS TALENT

- Hatice Özyurt

 

BEKIJK OOK

- Huishoudelijke reglement

- Vertrouwingspersoon regeling

 

BLIJF OP DE HOOGTE

ADRES

Händellaan 239a
8031 EL Zwolle
Tel: 06-52667559

Lees meer ->


TARIEVEN

MEDIA & VIDEO

CONTACT

loekie's Gym / Fighting Palace - Alle rechten voorbehouden 2019
Designed by JB Multimedia Design

FIGHT RIGHT

FIGHT RIGHT KEURMERK

Het NIVM heeft het stokje van de KNKF overgenomen als het gaat om de kwaliteit van de vechtsportclubs te waarborgen en te vergroten. Om deze reden is er door een expertgroep samen met het Nationaal Keuringsinstituut een keurinstrument ontwikkeld. Het keurmerk, genaamd Fight Right, wordt toegekend aan clubs die voldoen aan zekere eisen op het gebied van het pedagogisch en didactisch gehalte, de sociale en fysieke veiligheid, en haar maatschappelijke betrokkenheid.
Het keurmerk is voor de club een middel om zich kwaliteitsvol te onderscheiden, zich professioneel én maatschappelijk te positioneren. Maar het keurmerk zal ook een onderscheidend vermogen opleveren voor ouders om hun kind naar een veilige vechtsportomgeving te kunnen sturen.

FIGHT RIGHT?!

Het Fight Right Keurmerk (FRK) onderstreept én waarborgt dat clubs en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. Om je als club ‘Fight Right' te mogen noemen, moet je aan twee eisen voldoen. Allereerst is dat het verkrijgen van een positief Fight Right-adviesrapport. De keuring die hieraan vooraf gaat, zal worden uitgevoerd door een onafhankelijke auditor. Daarnaast moet ten minste één trainer van de club opgenomen zijn in het kwaliteitsregister van het NIVM (voorheen KNKF). Clubs die in aanmerking willen komen voor het Fight Right Keurmerk, onderschrijven tevens de erecode van de vechtsport. Deze luidt als volgt:

‘Vechten gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De technieken die je worden aangeleerd mogen alleen worden gebruikt ter verdediging van jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, loyaliteit en trouw zijn aan de code zijn belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook.'

Kort samengevat kan het FRK als volgt omschreven worden:

Het FRK is een kwalitatief en onderscheidend keurmerk voor vechtsportclubs die de maatschappelijke en pedagogische waarde van vechtsport ondersteunen om zo de kwaliteit van het aanbod te verhogen en de veiligheid van sporters te waarborgen.

Loekie's Gym / Fighting Palace is in het bezit van het FIGHT RIGHT keurmerk!

Dit is een officieel keurmerk,wat door de overheid erkend is, en wat staat voor de hoogste kwaliteit waaraan je kunt voldoen als sportschool zodat je als klant hier verzekerd bent van deskundigheid.

 

OPENINGSTIJDEN
VANAF 15 juli 2019

Maandag: 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag:  
Vrijdag: 
Zaterdag: 
Zondag:
08:00 tot 12:00 - 16:30 tot 21:00
08:00 tot 12:00 - 16:30 tot 21:00
08:00 tot 12:00 - 16:30 tot 21:00
08:00 tot 12:00 - 16:30 tot 21:00
08:00 tot 12:00 - 16:30 tot 20:00
10:30 tot 12:00
Gesloten

 

BEKIJK HIER LESROOSTER
VANAF 19 AUGUSTUS 2019